CIÈNCIA A DOMICILI
missions científiques de detectius per a nens de 6 a 12 anys del projecte Smart Barcelona
Creiem que fer ciència sempre és necessari i beneficiós, fins i tot quan ens hem de quedar a casa degut a un contratemps, al mal temps, o simplement perquè no tenim ganes de sortir. Per això estem duent a terme el projecte "Ciència a domicili".

CIÈNCIA A DOMICILI

missions científiques de detectius per a nens de 6 a 12 anys del projecte Smart Barcelona

Creiem que fer ciència sempre és necessari i beneficiós, fins i tot quan ens hem de quedar a casa degut a un contratemps, al mal temps, o simplement perquè no tenim ganes de sortir. Per això estem duent a terme el projecte "Ciència a domicili".

Què és això?

Els típics packs científics educatius ja estan més que vistos, és per això que nosaltres combinem experiments pràcticas amb una missió detectivesca trepidant.

Cada pack inclou una història complerta, en la qual per avançar es necessita realitzar diversos experiments, resoldre endevinalles, investigar i analitzar.

Cada setmana serà possible obtenir una nova missió conjuntament amb un pack científic. Cada un d'ells inclourà aproximadament un parell d'hores d'experimentació i endevinalles, a la vegada que us aportarà nous coneixements de diferents branques de la ciència.

Durant el desenvolupament de la missió us explicarem les bases de cadascun dels fenòmens que veureu. No se us passarà per alt ni una sola reacció química!

Com funciona?

1
Podeu adquirir els packs científics a la nostra web.
2
Contactarem amb vosaltres, acordarem el preu i els detalls de l'entrega i després podreu realitzar el pagament online.
3
Aproximadament en un parell de dies us farem arribar el pack a casa i us facilitarem un link per tal d'accedir a tot el material online.

Què hi ha a dins del primer pack?

El primer pack conté tot el necessari per a muntar el vostre propi laboratori casolà.
Error get alias
Error get alias
18+ Atenció!
Tots els experiments químics, així com els experiments amb foc o aigua calenta, han de realitzar-se sota vigilància d'un adult!

Història interactiva

Cada missió presenta els experiments dins d'un aventura interactiva. Hem creat una plataforma online, gràcies a la qual el participant es converteix en el detectiu protagonista. On anar, a qui interrogar, quins experiments fer... vosaltres decidiu!

Missions científiques de detectius

equip i PACK #1
PRIMER PACK
Inclou tot el necessari per al primer experiment, així com l'equipament científic bàsic: ulleres de seguretat, una gradeta pels tubs d'assaig, matrassos...

El primer pack costa 39€
Entrega gratuïta a tota Espanya peninsular.

En els següents packs només es trobarà inclòs l'equipament i reactius necessaris per a completar aquell missió, pel que el seu preu serà de 33€
Cas #1
Robatori al Jardí botànic
Aquella va ser una nit molt estranya a Smart Ciutat, les sirenes de cotxes de policia anaven i venien tant que ningú va poder dormir. De bon matí, els nostres detectius s'assabenten de que han robat del Jardí Botànic una col·lecció recentment importada de flors tropicals d'espècie forana.

Afanya't! T'esperem en l'escena del crim. Necessitem trobar almenys alguna pista abans que la policia s'ho emporti tot!
Cas #2
Secret mèdic
El principi de setmana a l'agència de detectius "Mussol detectius" es va presentar sospitosament tranquil. Es van detenir unes rates fugitives, es va alliçonar a un vàndal i simplement es va fer la típica paperassa. Tanmateix, una trucada inesperada ho va canviar tot. El metge cap de l'hospital Nº1 de Ciutat Smart havia desaparegut inexplicablement.

Anàlisis de medicaments, resultats falsificats, radiografies anònimes... la investigació promet ser d'alt nivell.
Cas #3
Nit al museu
A ciutat Smart s'està desenvolupant un dels esdeveniments més importants de la seva història: una exposició de dinosaures en el museu de ciències naturals. Tot sembla anar sobre rodes fins que els guàrdies del museu se'n adonen de que els ossos de l'esquelet del stegosaurus estan desapareixent. La integritat de les mostres arqueològiques i la reputació del museu estan sota greu amenaça.

Ens ajudareu a resoldre aquest misteri? Haurem de recórrer a mètodes originals de detectius.
Cas #4
Un diamant no és per sempre
Els detectius de l'agencia "Mussol detectius" es troben gaudint d'unes més que merescudes vacances, un relaxant viatge marítim al costat d'altres ments brillants: professors d'universitat, futurs premis Nobel... Per desgràcia, les vacances duraran ben poc als nostre amics investigadors. La degana de la facultat de geografia, la Dr Jacqueline Custó, els informa de la desaparició del seu collar amb diamants de valor incalculable.

En un vaixell amb amics i col·legues del més alt nivell intel·lectual, no serà gens fàcil trobar qui és el lladre.
Cas #5
El misteri entre les estrelles
En una de les més prestigioses institucions científiques de la ciutat, l'observatori astronòmic, comencen a succeir fets que semblen no tenir cap explicació lògica. Observacions inexplicables de flaixos de llum durant la nit, aparició de moc d'origen desconegut en els telescopis, i el més estrany: diversos empleats afirmen haver vist fantasmes en les instal·lacions. Per l'agencia "Mussol detectius", fervents científics, aquesta tasca sembla ser encara més desafiant si pot ser. Podreu trobar junts una explicació per aquests successos paranormals i trobar els veritables culpables?
Cas #6
La pinta d'or
Tota Ciutat Smart es troba de gala i celebració preparant-se per la gran cerimònia del prestigiós premi de cine "La pinta d'or". Fins i tot visitarà la ciutat el famós director de cine Quentin Quarenteno. Tot va segons el guió fins que el que semblava ser una comèdia es converteix en una pulp fiction.
PACKs de dos a sis
SUBSCRIPCIÓ A 5 PACKS
Felicitats per aventurar-vos amb el primer pack! Però segur que us quedareu només aquí...?

Si voleu estalviar temps i diners sense perdre gens de diversió, us recomanem una subscripció. Inclourà 5 missions, des del segon pack fins al sisè i aproximadament cada setmana podreu rebre un nou pack!
Realitzar la comanda al lloc web

Entrega gratuïta a tota Espanya peninsular.

Fotos

Realitzar la comanda al lloc web

Sobre el projecte

Hola! Es hora de començar a conèixer-nos. Estem segurs que ben aviat podreu gaudir dels packs de "Ciència a domicili", però fins a llavors ens agradaria molt poder parlar-vos del nostre projecte.

Fa un any i mig va néixer Smart Barcelona amb l'objectiu d'apropar la ciència als més joves. Voliem fer-ho d'una forma diferent: interactiva i divertida. Científics enlloc de monitors, experiments reals amb material de veritat enlloc dels típics trucs amb gel sec vist ja per molts, i tot això en forma de joc per cridar l'atenció, divertir-se i no oblidar la lliçó. L'acollida a Barcelona va ser tan bona que actualment estem treballant en traslladar aquest model a d'altres ciutats espanyoles per poder fer arribar aquest mètode a quanta més gent millor.

Lamentablement, des de mitjans de març s'ha fet impossible realitzar esdeveniment grupals de forma presencial. Tanmateix, no podíem renunciar ni posar fre a aquest projecte amb el que estem tan immersos. No volíem separar-nos dels nostres meravellosos biòlegs, químics, geògrafs, metges i físics que treballen a Smart Barcelona. El desig de mantenir l'empresa, els empleats i els clients va ser tan fort que en un mes vam canviar per complet el nostre model de negoci. Així doncs va néixer el projecte "Ciència a domicili", per portar Smart a les vostres cases.
Realitzar la comanda al lloc web

Preguntes freqüents

Error get alias
Realitzar la comanda al lloc web
support@smart-barcelona.com
envia'ns un missatge
+34 698 085 679
10:00 - 21:00
T'agradaria no perdre't els nostres nous programes i productes? Subscriu-te ara!
Utilitzem les cookies per proporcionar-te una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerarem que acceptes l'ús de les cookies.
D'acord, no ho tornes a mostrar
Política de privacitat
© 2018-2020 Smart Girona