Sobre Smart Girona

QUE FEM

Oferim esdeveniments interactius sobre ciències naturals per a nens de 7 a 14 anys i els seus pares. Cada esdeveniment és un breu curs introductori sobre química, física, biologia, medicina i altres ciències.

Al gener de 2019 llancem el primer esdeveniment de "Smart Barcelona" per als nens (i els seus pares també) de Barcelona i rodalies. Treballem a Girona des del maig del 2020 amb el nom de Smart Girona. Subscriviu-vos a la nostra pàgina de Facebook ⎘

Els assessors científics que guiaran els teus fills en els programes són veritables joves científics de les millors universitats de Barcelona i Girona.
QUINS SÓN ELS ESDEVENIMENTS?

Cada programa consta de quatre laboratoris on els nens realitzen diversos experiments. Cada equip passa 20 minuts a cada laboratori, això és prou temps per a entendre la teoria i fer un experiment.

Les classes als laboratoris en català es fan només en grups especialment formats.

Mentrestant, els pares estan ocupats en el programa d'adults, que consisteix en una prova interactiva i una breu conferència sobre el mateix tema que el programa principal. Després de l'esdeveniment, cada participant rep com a regal un kit d'experiments per fer a casa.
PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES

Triem el format actual per un motiu. Aquí estan els nostres punts principals:
1
Interactivitat
Creiem que els nens entenen millor les ciències naturals quan realitzen experiments. Un nen aprèn més sobre el cos humà operant un maniquí que amb una conferència sobre anatomia.
2
Cientificitat
No considerem ciència tirar gel sec a l'aigua, explosions fortes o foc de colors. Els nostres programes són reals: des d'experiments sobre genètica amb drosòfiles fins a la sìntesi química d'èsters. Els nostres presentadors no són animadors, sinó estudiants i exalumnes de les facultats de ciències de les principals universitats.
3
Originalitat
Mai no realitzem experiments "clàssics" que s'hagin mostrat a nens en diferents programes de ciències durant anys. Els nostres desenvolupadors sempre estan pensant en alguna cosa nova amb la qual et sorprenguis. És poc probable que vegis el que fan els teus fills als nostres esdeveniments a un altre lloc.
4
Varietat
Tots els mesos presentem un nou programa. Ho fem perquè no t'avorreixis i ens visites regularment. Per tant, en un any o dos el teu fill es formarà una imatge científica completa del món.
5
Deures
Després de l'esdeveniment, cada participant obté un regal científic, un kit d'experiments que pot fer a casa en qualsevol moment. També compilem els millor materials sobre el tema perquè els teus fills puguin aprendre per ells mateixos.
6
Noves tecnologies
Als nostres esdeveniments, utilitzem els desenvolupaments més recents de la pedagogia moderna: missions i jocs, gadgets i multimèdia.
7
Programa per a pares
Els nens sempre t'admiren. És per això que sempre fem un programa separat per als pares en què puguin aprendre coses noves i divertir-se al mateix temps.
I TAMBÉ

Ens encanta la ciència. Creiem que hi ha poques coses al món que siguin tan boniques i emocionants com la ciència. Això és el que ens motiva a crear nous programes i a perfeccionar el nostre producte.

El que parlen i escriuen sobre nosaltres

Programes anteriors

Els nostres programes mai es repeteixen.
Aquí podeu consultar quins programes ja hem organitzat a Barcelona.
Planxes, cotxes elèctrics, piles i càrrega sense fil: és l'hora d'entendre com funciona tot això. Muntarem una font química de corrent elèctric, controlarem llampecs, ens familiaritzarem amb la transmissió sense fils d'energia i encendrem la llum en la foscor.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

ELECTRICITAT

febrer
2020
Un programa per a aquells que fa temps somniaven de veure un laboratori químic amb tot l'equipament necessari i, per descomptat, amb experiments.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

LABORATORI
QUÍMIC

desembre
2019
Plats de Petri, bucles microbiològics i milions d'organismes microscòpics a estudiar.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

CAÇADORS DE
MICROBIS

novembre
2019
Estudiem física creant gadgets d'espia. Transmissors de xifrat sense fils, dispositius d'enregistrament, ulleres per a la visualització d'imatges invisibles i detectors de metalls.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

EXPERIMENTS
FÍSICS

maig
2019
Desplegament de la botiga de producció d'aliments. Creem additius alimentaris, processos de preservació mestra i conèixer les propietats i l'origen dels aliments. Tot en nom d'un gran objectiu: crear una pizza d'una manera molt científica.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

CIÈNCIES SOBRE ALIMENTACIÓ

abril
2019
El teu fill ha volgut ser mai un metge de veritat? Aprendrem a operar l'apèndix i treure tumors, fer una traqueotomia i practicar una cirurgia oral.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

CIRURGIA

març
2019
Ens endinsem en els laboratoris dels més grans científics i reinventarem el motor de combustió intern, el microscopi, els antibiòtics i polímers.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

GRANS DESCOBRIMENTS CIENTÍFICS

gener
febrer
2019
Cada mes oferim un programa completament nou.
Podeu consultar l'horari dels nostres pròxims programes a Girona a la pàgina principal d'Smart Girona

Amb el suport de

Smart Girona: Contactes

Casa De Cultura
Plaça de l 'Hospital 6,
17002 Girona
Obert a Google Maps ⎘
support@smart-barcelona.com
envia'ns un missatge
+34 633 180 529
10:00 - 21:00
T'agradaria no perdre't els nostres nous programes i productes? Subscriu-te ara!
Utilitzem les cookies per proporcionar-te una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerarem que acceptes l'ús de les cookies.
D'acord, no ho tornes a mostrar
Close
Política de privacitat
© 2018-2020 Smart Girona