Benvolguts amics i amigues!

Ja fa més d'un mes i mig que es va declarar la quarantena a tot el país. Per una banda, el nostre món es va limitar a la nostra pròpia llar i botigues més properes, però per una altre banda, també se'ns van presentar oportunitats increïbles. Ens hem pogut dedicar més temps a nosaltres mateixos i junt amb la nostra família desenvolupar activitats potser anteriorment oblidades. També, molts hem pogut reprendre projectes pausats degut al ritme del dia a dia. Quin millor moment, doncs, per posar a prova noves idees?

És clar que a Smart Barcelona no hem estat de braços creuats aquestes setmanes, malgrat no poder celebrar els nostres habituals tallers interactius. Ja a mitjans de març, vam començar amb tots els preparatius per seguir duent a terme el nostre objectiu: apropar la ciència als més joves i als seus pares d'una forma divertida i interactiva. Ja està tot llest! Estem molt contents i amb moltes ganes de presentar-vos el nostre nou projecte: CIÈNCIA A DOMICILI.

CIÈNCIA A DOMICILI son sis històries de detectius publicades en una plataforma online on els més joves, fent de detectius científics de debò, realitzaran experiments científics per tal de resoldre els enigmàtics casos. Tot això amb la missió de salvar el metge en cap desaparegut, trobar el diamant que es creu robat o desvetllar el que causa els estranys fets de la ciutat entre d'altres. Per això caldrà analitzar testimonis, resoldre endevinalles i per descomptat investigar i realitzar experiments científics.

CIÈNCIA A DOMICILI es desenvolupa a través de tant contingut online com material científic que us enviarem directament a casa vostra.
Obteniu més informació sobre el projecte

Què és Smart Girona?

La ciència feta fàcil
Els nostres programes estan dissenyats per a nens de 7 a 14 anys. Estan escrits en un llenguatge accessible i estan dirigits per joves científics plens d'entusiasme. Als nostres programes, fem servir els darrers assoliments de la pedagogia moderna: missions i jocs, gadgets i multimèdia.
20 experiments en 2 hores
No considerem ciència el fet de tirar gel sec a l'aigua, provocar explosions fortes o foc de colors. Els nostres programes són reals: des d'experiments sobre genètica amb drosòfiles fins a la síntesi química d'èsters.
Varietat
Cada mes presentem un nou programa. Ho fem per tal que no t'avorreixis i ens visitis regularment. Per tant, en un any o dos el teu fill es formarà una imatge científica completa del món.
Els pares no s'avorriran
Els nens t'admiren sempre. Per això, sempre fem un programa separat per als pares en què puguin aprendre coses noves al mateix temps que es diverteixen.

Programes científics i interactius per a nens de 7-14 anys i els seus pares a Girona

Agenda


El teu fill ha volgut ser mai un metge de veritat? Aprendrem a operar l'apèndix i treure tumors, fer una traqueotomia i practicar una cirurgia oral.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

CIRURGIA

les dates s'anunciaran aviat
Naus, avions, trens i coets: és l'hora d'aclarir com funciona tot això!

Realitzarem tallers per a la construcció d'aquests invents, no només per analitzar la seva estructura sinó per muntar algunes maquetes.

ESDEVENIMENT CIENTÍFIC

CIÈNCIA I
ENGINYERIA

les dates s'anunciaran aviat
Us explicarem més coses sobre tot el que estem preparant per a la temporada al nostre butlletí electrònic.
Subscriviu-vos a la part inferior de la pàgina.
Els nostres programes mai es repeteixen.
Aquí podeu consultar quins programes ja hem organitzat a Barcelona.

Amb el suport de

Contactes Smart Girona

Casa De Cultura
Plaça de l 'Hospital 6,
17002 Girona
Obert a Google Maps ⎘
support@smart-barcelona.com
envia'ns un missatge
+34 698 085 679
10:00 - 21:00
Utilitzem les cookies per proporcionar-te una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerarem que acceptes l'ús de les cookies.
D'acord, no ho tornes a mostrar
Close
T'agradaria no perdre't els nostres nous programes?
Política de privacitat
© 2018-2020 Smart Girona